قیمت طراحی سایت ، قلکی برای سرمایهگذاری است
وبسایت
با گسترش کسب و کارهای اینترنتی در دنیای امروزه دیگر نمیتوان با استفاده از روشهای سنتی شروع به فروش محصولات کرد. بسیاری از افرادی که در حوزه کاری خود موفق شدهاند پیشنهاد اینترنتی شدن کسب و کار را مطرح میکنند. این کار از چندین لحاظ به نفع صاحب کسب و کار و همچنین مشتریان محصولات او است. در ادامه و قبل از پرداختن به قیمت طراحی سایت باید به این نکته بپردازیم که داشتن یک سایت چه کمکی به رشد و پیشرفت کسب و کارها میکند.
هدف از طراحی سایت جذب بیشتر مخاطبان به سمت کسب و کار ارائه شده توسط شما است.
شاید مهمترین دلیل برای داشتن یک وبسایت، فراگیر بودن اینترنت است. با توجه به کمبود وقت و این که افراد تمایل به راحتی بیشتری در انجام کارها دارند، خرید اینترنتی بهترین گزینه برای افراد محسوب میشود. همچنین با استفاده از گسترده بودن شبکه اینترنت شما مخاطبان بیشتری را جذب خواهید کرد.
نداشتن محدودیت زمانی در خرید سایت
با داشتن یک وبسایت میتوانید کسب و کار خود را به صورت 24 ساعته در معرض دید عموم قرار دهید. حتی در روزهای تعطیل که فروشگاههای حضوری تعطیل هستند شما با استفاده از وب سایت خود میتوانید اقدام به فروش محصولات خود نمایید.
صرفهجویی در هزینههای جاری سایت
همواره راه اندازی یک فروشگاه یا هر کسب و کار دیگری نیاز به هزینههای زیادی از جمله اجاره محل، هزینه تجهیزات، دستمزد کارکنان، مالیات و … دارد. با راهاندازی کسب و کار خود بر بستر یک وبسایت هیچکدام از هزینههای گفته شده را نخواهید داشت و تنها هزینه اندکی برای طراحی سایت باید بپردازید. اکنون که با مزایای داشتن یک وبسایت آشنا شدیم به قیمت طراحی سایت خواهیم پرداخت.
هزینه جانبی سایت چقدر است؟
برای راه اندازی یک وب سایت، به چند مورد ابتدایی نیاز دارید. دامنه و هاست اولین مواردی است که راه اندازی سایت وابسته به این دو مورد است. دامنه همان آدرس سایت که در مرورگرها جستجو میشود، (google.com) و هاست فضایی برای ذخیرهسازی اطلاعات وبسایت است. برای تهیه دامنه، کافی است سری به وبسایتهای فروش دامنه بزنید. اکثر افراد با دامنههای با پسوند ir و com آشنایی نسبی دارند. این دو یکی از پرکاربردترین پسوندهای استفاده شده در دامنهها هستند. پسوند ir قیمتی معادل با 8 هزار تومان و پسوند com نیز حدود 150 هزار تومان قیمت دارد.
درباره قیمت هاست نیز میتوان به وبسایت شرکتهای فروش هاست مراجعه کرده و حجم مناسب کار خود را خریداری کنید. قیمت هاست بر اساس امکانات و منابعی که در اختیار کاربر قرار میدهند، متفاوت خواهد بود. در حال حاضر میتوان با خرید یک هاست یک ساله به قیمت تقریبی 60 هزارتومان تمام انتظاراتی که از یک هاست خوب انتظار میرود، را بر آورده کنید. البته برخی شرکتهای هاستینگ، هاست رایگان نیز به مشتریان خود ارائه میدهند که پیشنهاد میشود از هاستهای رایگان استفاده نکنید.
هزینه طراحی وب سایت چقدر است؟
درباره قیمت طراحی سایت باید گفت که یک سایت برای شروع کار نیاز به قالب دارد که شکل ظاهری و نمای کلی سایت را تشکیل میدهد. در حال حاضر میتوان از قالبها و پنلهای مدیریتی زیادی استفاده کرد اما برای شروع کار ما سیستمهای مدیریت محتواهایی مانند وردپرس و جومولا را پیشنهاد میدهیم که امکانات و ویژگیهای رایگان را در اختیار کاربران خود قرار میدهند. همچنین برای قالب سایت نیز میتوان از نمونههای آماده رایگان استفاده نمایید. بعدها با پیشرفت در کسب و کار خود میتوانید قالبهای سفارشی و باب میل خودتان را جایگزین قالب اولیه کنید.
نکات لازم
در طول مراحل طراحی سایت باید به یک سری نکات توجه کنید که ما در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم کرد که فریب شرکتهای طراحی سایت را نخورید. البته شما به اندازه یک تکنسین شرکت طراحی سایت، دانش لازم در این زمینه را ندارید که خودتان قادر به تشخیص این که وبسایت طراحی شده برای شما تا چه حد از کیفیت لازم برخوردار است. اما باید با یک سری نکات عمومی آشنایی داشته باشید.
ظاهر و قالب سایت تاثیر چندانی در قیمت طراحی سایت ندارد و بخش مهمتر نحوه چیدمان عناصر مختلف سایت در کنار یکدیگر و به گونهای که مخاطب در داخل سایت سردرگم نشود، است. در طراحی سایت با استفاده از پنل مدیریت محتوای وردپرس و جومولا، باید هزینه کمتری از مشتری دریافت شود، چون در این پنل از پلتفرمهای رایگان استفاده میشود. هرگز به شرکتهایی که به شما وعده طراحی سایت با قیمتهای کم را میدهند اعتماد نکنید، زیرا وبسایت شما در آینده قطعا دچار مشکل خواهد شد و دوباره باید دست به جیب شوید. معمولا هزینه طراحی سایت بالای یک میلیون تومان است.
نحوه چیدمان عناصر مختلف موجود در سایت در جذب مخاطب تاثیر به سزایی دارد و باعث راحتی کار کاربر میشود.
همچنین در تعیین قیمت سایت فاکتورهای دیگری چون فروشگاهی، شخصی یا شرکتی بودن و چند زبانه بودن وبسایت تاثیر گذار هستند. معمولا برای وب سایتهای شخصی بین 2,500,000 تا 4,500,000 تومان و وبسایتهای فروشگاهی معمولی و پیشرفته بین 5,000,000 تا 15,000,00 تومان هزینه باید پرداخت کرد. البته میتوان با کم کردن برخی امکانات و ویژگیهای وبسایت تا حدودی از قیمت طرااحی سایتها کم کرد. سایتهای با امکان دوزبانه بودن نیز معمولا هزینه طراحی زبان دوم برای وبسایت بین ده الی بیست درصد قیمت کل سایت میباشد که باید در طی فرآنید طراحی به شرکت طراحی سایت پرداخت شود.
هنگامی که از قیمت طراحی سایت صحبت میشود خواهید دید که مخارج راهاندازی یک وبسایت در مقایسه با کسب و کار حضوری قابل صرف نظر است. همچنین هرچقدر که بر روی وبسایت خود وقت و هزینه صرف کنید، در واقع در حال سرمایهگذاری روی کسب و کار خود برای آینده هستید. بدین صورت که با پیشرفتهترکردن امکانات و راحتتر کردن دسترسی مخاطب به وبسایت شما و بخشهای مختلف سایت، بازدید و رضایت از سایت شما بالا میرود و همین عامل باعث جذب مخاطبان بیشتر به طرف سایت و پیشرفت کاری شما میشود. پس در این راه مصمم بوده و هیچ موقع ناامید نشوید، زیرا بعد از مدت کوتاهی علاوه بر برگشت پول هزینهشده، درآمد چندین برابری نیز نصیب شما خواهد شد.
خدمات مرتبط :
مقالات مرتبط :
- طرااحی سایتها با وردپرس به همراه نکات و مزایای آن
- طرااحی سایتهای ارزان و معرفی انواع قالب برای طراحی
دیدگاهتان را بنویسید