آموزش طراحی وب سایت شامل آموزش چه مهارت هایی می شود؟
آموزش طراحی وب سایت شامل آموزش طرح ریزی و ایجاد وب سایت ها است و شامل مجموعه ای از مهارت های مجزا می باشد که همگی در حوزه طراحی وب جای دارند.
مثال هایی از این مهارت ها که در آموزش طراحی وب سایت ارائه می شوند، عبارتند از: معماری اطلاعاتی، رابط کاربری، ساختار سایت، هدایت کاربر در سایت، قالب بندی سایت و رنگ ها، فونت ها و ظاهر کلی سایت. همگی این مهارت ها با اصول طراحی ترکیب می شوند تا وب سایتی ایجاد شود که اهداف مشتری حقیقی یا حقوقی را که سایت را برای او می سازیم، برآورده شوند. در این مقاله در رابطه با اصول آموزش طراحی وب سایت صحبت می شود.
آموزش طراحی، بخشی اصلی از آموزش طراحی وب سایت است
واضح است که آموزش طراحی، بخشی اصلی از آموزش طراحی وب سایت است. آموزش طراحی شامل آموزش اصول طراحی مثل تعادل، کنتراست، تأکید، ریتم و یکنواختی، و آموزش عناصر طراحی مثل خطوط، شکل ها، بافت، رنگ و جهت می باشد.
یک طراح وب می تواند با کنار هم گذاشتن این چیزها، وب سایت را ایجاد کند اما یک طراح وب خوب، نه تنها با اصول طراحی آشنا است بلکه محدودیت های وب را نیز در نظر می گیرد. برای مثال، یک طراح موفق وب سایت، دارای مهارت های اصول طراحی تایپوگرافیک می باشد و در عین حال، چالش های مربوط به وب و محدودیت های آن را در نظر می گیرد و می داند که این نوع طراحی با انواع دیگر طراحی متفاوت است.
یک فرد حرفه ای که آموزش طراحی وب سایت را پشت سر گذاشته باشد، علاوه بر درک محدودیت های وب، درک عمیقی نیز از قدرت ارتباطات دیجیتال دارد.
بیشتر بخوانید: ساخت وبسایت به همراه مراحل راه اندازی آن
آموزش طراحی وب سایت شامل چه مهارت هایی است؟
اگر شغل شما طراحی وب سایت باشد، ممکن است کارهای متنوعی از شما خواسته شود. مثلا ممکن مجبور باشید که کل یک سایت را طراحی کنید یا تنها طراحی صفحات محدودی از سایت به شما سپرده شود. بنابراین آموزش طراحی وب سایت با تا حد امکان جامع و شامل موارد زیر باشد:
HTML:
ساختار صفحات وب می باشد و اساس تمامی وب سایت ها را می سازد.
CSS:
برای طراحی ظاهر صفحات وب، شامل قالب بندی، تایپوگرافی، رنگ ها و … استفاده می شود.
جاوا اسکریپت: این زبان برنامه نویسی، رفتارهای سایت را کنترل می کند و از آن برای ایجاد انواع مختلفی از میانکنش ها و قابلیت ها در وب سایت ها استفاده می شود.
برنامه ویسی CGI:
این زبان برنامه نویسی و شاخه های معدود آن (PHP، ASP و …)، همانند طعم های مختلفی از زبان های برنامه نویسی هستند. بسیاری از وب سایت ها به این زبان های برنامه نویسی احتیاجی ندارند ولی سایت هایی که از آن ها استفاده می کنند، دارای قابلیت های بیشتری هستند.
کد نویسی PHP، ASP و ColdFusion:
زبان کد نویسی PHP ابزاری قدرتمند برای ساخت صفحات وب پویا و واکنشی است. ASP نیز یک زبان کد نویسی مشابه است که توسط مایکروسافت مورد استفاده قرار می گیرد. ColdFusion یک پلتفرم محاسباتی تجاری برای توسعه اپلیکیشن های تحت وب است و زبان برنامه نویسی آن هم ColdFusion نام دارد. این پلتفرم روی JVM، نت فریمورک و موتور اپ گوگل اجرا می شود.
XML:
یک ابزار مستقل از نرم افزار و سخت افزار برای ذخیره سازی و انتقال داده ها می باشد و به نوعی یک زبان برنامه نویسی وب همانند HTML است. کد XML هیچ کاری انجام نمی دهد بلکه تنها شامل اطلاعات دارای تگ می باشد. تفاوت XML با HTML این است که XML برای حمل و ذخیره سازی اطلاعات استفاده می شود ولی HTML برای نمایش اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین، تگ های XML همانند تگ های HTML از پیش تعیین شده نبوده و می توانند هرچیزی باشند.
معماری اطلاعاتی:
منظور از معماری اطلاعاتی، چگونگی ساختارمند کردن محتویات و هدایت کاربر درون سایت است که استفاده از سایت را ساده می کند.
سئو:
بهینه سازی موتور جستجو (SEO) تضمین می کند که وب سایت برای گوگل و دیگر موتورهای جستجو جذاب باشد و افرادی که در جستجوی محصولات، خدمات یا اطلاعاتی هستند که در آن سایت موجود می باشند، به راحتی از طریق جستجو در این موتورها، سایت را بیابند.
مدیریت سرور:
هر طراحی وب سایت کامل شامل مدیریت سرور نیز می باشد. تمامی وب سایت ها باید روی سرورها نصب شوند. مدیریت این سرورها که هاست سایت ها هستند، از اهمیت بالایی در طراحی وب برخوردار است.
استراتژی و بازاریابی وب:
داشتن یک وب سایت به تنهایی کافی نیست. معمولا هدف از طراحی وب سایت ارائه خدمات یا محصولات و در نتیجه، رسیدن به پول است و این کار نیازمند دانش کافی در حوزه بازاریابی دیجیتال می باشد که روز به روز در حال پیشرفته تر شدن است.
طراحی:
همانطور که گفته شد، آموزش طراحی بخشی مهم از طراحی وب سایت را شامل می شود زیرا طراحی در ظاهر نهایی وب سایت که همیشه در تجارت مهم بوده است، نقش دارد.
تئوری رنگ ها:
مفاهیم پایه ای تئوری رنگ ها شامل چرخ رنگ نیوتون، رنگ های متضاد و سردی و گرمی رنگ ها باید بخشی از آموزش طراحی وب سایت باشند.
تایپوگرافی:
تایپوگرافی به معنی استفاده از تایپ در طراحی می باشد. در واقع، هدف از تایپوگرافی ایجاد معانی عمیق تر در کلمات از طریق انتخاب فونت، اندازه، رنگ، قالب بندی، ترادف و دیگر عواملی است که روی ذهن خواننده تأثیر می گذارند. هر آموزش طراحی وب سایت، باید شامل آموزش تایپوگرافی نیز باشد تا طراح وب یاد بگیرد که چگونه از طریق تایپوگرافی، روی ذهن بازدید کننده سایت، اثر بگذارد.
سرعت:
یک سایت موفق، سایتی است که صرف نظر از سرعت اتصال اینترنت بازدیدکنندگان، روی دستگاه های مختلف مثل گوشی ها، تبلت ها و لپ تاپ ها، و با استفاده از مرورگرهای مختلف مثل گوگل کروم و فایرفاکس، سریعا بارگذاری شود. تنظیم عملکردهای سایت ها یک مهارت بسیار ارزشمند است که باید در آموزش طراحی وب سایت، در نظر گرفته شود.
محتوا:
مردم فقط به خاطر مشاهده محتوا به وب سایت ها سر می زنند. توانایی ایجاد محتوا، یک مهارت بسیار هم در دنیای طراحی وب می باشد که البته به دلیل تنوع ناحدود آن، تنها اصول تولید محتوا، شامل محتوای متنی، صوتی و تصویری در طراحی وب سایت گنجانده می شود.
خدمات مرتبط :
مقالات مرتبط :
دیدگاهتان را بنویسید