طراحی وب سایت و نحوه درج محتوا بر روی آن
امروزه به خاطر گسترش کسب و کار، فروشندگان و صاحبان مشاغل به فکر نوآوری افتادند. آنها با خود فکر کردند که برای رونق بازارشان باید چه کاری بکنند. صاحبان مشاغل بعد از تفکر زیاد به این نتیجه دست یافتند که باید کاری خاص و متفاوت انجام بدهند تا از رقبای خود پیشی بگیرند و محصولاتشان به فروش برود و در واقع سود کلان کسب کنند. فکر صاحبان مشاغل که نوعی نوآوری هم در خود داشت این بود که برای فروش محصولات خود هوشمندی خاصی به کار ببرند تا با همان مقدار وسایلشان، مشتری بیشری پیدا کنند و در نتیجه سود بیشتری هم ببرند. این فکر آنها طراحی وب سایت برای عرضه و فروش محصولاتشان بود. ما در این مقاله به معرفی طراحی سایت میپردازیم
معرفی فکر هوشمند صاحبان مشاغل با طراحی وب سایت مناسب خود
ما در پاراگراف بالا راجع به هوشمندی صاحبان مشاغل صحبت کردیم و گفتیم که این هوشمندی همان طراحی وب مخصوص به خودشان است.
دانش طراحی وب در جهان با داشتن متقاضی کم کم وارد چرخه دانشگاهی شد و به عنوان یک علم خاص و مفید تدریس شد و در واقع با درخواست و تقاضای بیشمار افراد حرفه و دانشی به نام طراحی وب رونق گرفت. طراحی وب به صاحبان مشاغل کمک کرد تا بتوانند با هزینه کمتر محصولات خود را به دنیا معرفی بکنند. اگر حرفه و دانش طراحی وب سایت وجود نداشت صاحبان مشاغل برای معرفی محصول و حرفه خود به دنیا باید راه زیادی را طی میکردند و هزینههای زیادی را هم صرف میکردند. اما امروزه دانش طراحی وب به این تاجران و صاحبان مشاغل کمک کرد تا با بارگذاری محصول خود درسایت اینترنتی مخصوصی ، آنها را در معرض دید مردم دنیا قرار دهند. درحالیکه انجام اینکار بدون اینترنت و طراحی سایت اینترنتی پرهزینه و درواقع مقدور و ممکن نبود.
بیشتر بخوانید : طراحی سایت رسپانسیو چگونه است و اهمیت رسپانسیو بودن سایت چیست
درباره جایگاه ویژه سایتها و انواع آنها
هر وب سایت برای طراحی شدن نیاز به فضایی دارد که فایل ها در آن بارگذاری شود به این فضا هاست گفته می شود. هاست در حقیقت فضای میزبانی است و یا به زبان ساده فضایی از سرور است که مسئولیت نگهداری فایل های سایت را دارد. این هاستها آدرسی دارند که به آن دامنه گفته می شود. طراحی بر روی همین دامنهها انجام میشود.
چگونگی طراحی وب سایت
طراحی، ایجاد و ساخت یک وب اینگونه انجام میشود که فرد طراح آموزش دیده، تحصیل کرده و حرفهای با کسب مهارت کافی در دانشگاه و با کسب شناخت کافی از دنیای اینترنت، طراحی را انجام میدهد. در گذشته طراح وب با وارد کردن کدهای خاصی بر روی دامنه ها طراحی را انجام میداده است. اما امروزه طراحی با کد به ندرت انجام میشود و امروزه بیشترین کارها با خرید لوازم مخصوص توسط طراح و از سایت مخصوص انجام میشود و در واقع طراحی وب صورت میگیرد. در واقع و به طور کوتاه باید گفت که طراحی بر روی وردپرس و یا جوملا انجام میگیرد.
انواع قالب برای طراحی سایت
امروزه با گسترش تکنولوژی قالبهای مختلفی هم برای سایتهای اینترنتی به وجود آمده و تولید شده است. قالب وب توسط طراح و گرافیست طبق خواسته متقاضی طراحی وب سایت ساخته شده و پیاده سازی میشود. هم چنین ممکن است قالب وب به صورت آماده طبق مطالبش خریداری شود. از جمله این قالب ها که به صورت آماده هستند و نیازی به حضور مستقیم طراح نیست عبارتند از قالبهای خبری، فروشگاهی، شرکتی و ……. . وجود قالبهای مختلف برای سایتها در بستر دنیای جهانی اینترنت، به صاحبان مشاغل کمک میکند تا بسته به حرفه و محصولی که دارند وب سایتی را طراحی کنند و سایت خود را همانگونه که دوست دارند، ببینند و آن را به دلخواه خود بچینند و مرتب کنند.
قالب فروشگاهی طراحی وب سایت
این قالب برای کسانی مفید است که میخواهند در فضای اینترنتی برای خود فروشگاهی دست و پا کنند و محصولی را بفروشند. این قلب مثل یک فروشگاه مجاززی است و روی وردپرس نصب میشود.
قالب شرکتی طراحی وب سایت
در این نوع قالب و با نصب آن فردی که میخواهد شرکتی را مدیریت کند به راحتی توانایی دسترسی به همه چیز را دارد.
قالب خبری طراحی وب سایت
این قالب به درد سایتهای خبری مخصوصا در صدا و سیما میخورد.
نحوه درج محتوا بر روی سایتی خاص
برای داشتن سایت مخصوصی کافی است از افراد خبره این رشته و حرفه بخواهید تا برای شما به طراحی سایت بکند. بعد از طراحی وب از طرف متخصصین آن شما میتوانید اطلاعات محصول و یا هر چیز دیگری را که میخواهید در سایتتان مشاهده شود به طراح وب بدهید و از او بخواهید تا برای شما آن اطلاعات و تصاویر را بارگذاری کند. به عملیات وارد کردن محتوا در وب سایت درج مطالب وب گفته میشودکه در این عملیات کارفرما مطالب وب سایت را به فرد طراح میدهد و طراح مطالب را در سایت مخصوص و در سایتی که متقاضی میخواهد، از طریق سیستمی خاص به نام سیستم مدیریت محتوا، آن مطالب را بارگذاری می نماید.
نرم افزارهای طراحی سایت
نرم افزارهای مختلفی برای طراحی وب سایت وجود دارند که به انسان کمک میکنند و با استفاده از آنها میتوان به راحتی وب سایتی را طراحی کرد. نرم افزارها در حقیقت کار شما را در ساخت وب ساده میکنند و انجام میدهند.. نرم افزارهایی مثل Adobe Dreamweaver از این نوع نرم افزارهای کمکی هستند. ارزانترین روش طراحی سایت استفاده از قالب آماده وب سایت می باشد که در این روش کافی است تنها هزینه ثبت دامنه، اختصاص هاست و پشتیبانی وب سایت را پرداخت کنید که البته این روش به سایتهایی که قصد حضور جدی و قوی در اینترنت را دارند به هیچ وجه توصیه نمی گردد. البته شما اگر به فضای اینترنت و دنیای مجازی علاقه مندید میتوانید با شرکت در کلاس های مخصوص، دانش طراحی سایت را بیاموزید و برای خود کسب و کاری را راه بیاندازید.
جمع بندی
پس نتیجه میگیریم که دنیای اینترنت و فضای مجازی بسته به استفاده ما ازآن مفید یا مضر خواهد بود. طراحی سایت هم یکی از دانشها در حوزه اینترنت است که با استفاده مفید ما ازین دانش، برای ما مثمر ثمر خواهد بود و میتواند کار ما را راه بیاندازد.
خدمات مرتبط :
مقالات مرتبط :
- ساخت سایت
- چگونگی طراحی سایت اینترنتی
دیدگاهتان را بنویسید