کارشناس تولید محتوا چه کسی است؟
در این مقاله به شما میگوییم یک کارشناس تولید محتوا چه کسی است و راجع به وظایف و مهارتهایی که نیاز دارد، صحبت میکنیم
به نظر شما در حال حاضر چند نفر به شغل تولید محتوا مشغولاند؟
همه ما در جریانیم که این روزها شغلهای دورکاری، توجه بسیاری از افراد را به خودشان جلب کردهاند که یکی از این شغلهای پرطرفدار هم، تولید محتواست. یا بهتر است بگویم تبدیل شدن به یک کارشناس تولید محتوا.
طی سالهای گذشته، کسبوکارهای بسیاری شروع به فعالیت در فضای مجازی کردند و این آمار روز بهروز در حال افزایش است.
هر کسبوکاری برای موفقیت، نیاز به دیده شدن و ارتباط مستقیم با مخاطبانش دارد و چه ابزاری را میتوان بهتر از شبکههای اجتماعی و سایت ها برای این کار پیدا کرد؟
هدف از فعالیت در فضای مجازی میتواند متنوع باشد. از فروش محصولات و ارائه خدمات گرفته تا برندسازی، و ضامن به ثمر رسیدن تمام این ها، تولید محتوای قوی و حرفهای است و این یعنی نیاز روزافزون به حضور کارشناس تولید محتوا در تمام حوزهها.
کارشناس تولید محتوا کیست؟
اگر بخواهیم سادهترین تعریف برای کارشناس تولید محتوا را بگوییم این است: کسی که به منظور معرفی و آشناسازی مخاطبان با یک محصول، خدمات، برندی خاص و یا حتی سرگرم کردن مردم دست به تولید محتوا، در قالبی در خور آن موضوع می زند.
که البته به این راحتیها هم نیست و نیاز به شناخت دقیق هدف, مخاطب و رقبا دارد و لازمه آن آشنایی با اصول صحیح نوشتاری، علاقهمند و مستعد به ایجاد ارتباطی مؤثر از طریق تولید محتوایی جالب، مخاطب پسند و همزمان هدفمند است.
یک تولیدکننده محتوای حرفهای باید بتواند پلت فرم و بسترهای ارتباطی متناسب را با توجه به نوع کسبوکار، شرکت، موسسه و یا مجموعه موردنظر و در کل حوزهای که موظف به شناساندن آن به مردم است، انتخاب کند.
مانند سایت ها، وبلاگ ها، ایمیل و یا نرم افزارهایی مثل اینستاگرام و…
یک کارشناس تولید محتوا میتواند در تمام تخصصهای زیر و یا چند تا از آنها مشغول به کار شود.
مثل تحقیق و نوشتن محتوا، برنامهریزی و تدوین تقویم محتوایی، بازاریابی محتوا و آنالیز بازار هدف ، مدیریت بر پروسه تولید، ویرایش محتواهای تولیدشده، هماهنگیهای نهایی با مدیر پروژه قبل از انتشار محتوا و…
بیشتر بدانید:شرح وظایف کارشناس تولید محتوا
مهارتهایی که یک کارشناس تولید محتوا به آن نیاز دارد
نوشتن محتوای متنی
محتوا زیر شاخههای گوناگونی دارد و میتواند متنی، صوتی، تصویری، ترکیبی از اینها و… باشد. نکته اینجاست که یک تولیدکننده محتوای حرفهای بدون در نظر گرفتن اینکه در کدام یک از این شاخهها فعالیت میکند، باید مسلط به نوشتن محتوای متنی باشد و بتواند گلیم خود را از آب بیرون بکشد.
آشنایی با ابزارهای گرافیکی
کاملا پیداست که این گزینه راجع به چه چیزی صحبت میکند. واضح است که یک کارشناس تولید محتوا در حوزه طراحی و تولید محتوای گرافیکی، نیاز به یادگیری نرم افزار های مخصوص این کار دارد.
آشنایی با زبان انگلیسی
زبان انگلیسی از آن مهارتهاست که میتواند باعث پیشرفت سریع تر شما در محتواسازی شود و به شما کمک میکند که همیشه منابع اصلی و خوبی برای نوشتن و ایده پردازی در دسترس داشته باشید.
آشنایی با اصول بازاریابی و مخصوصا بازاریابی محتوایی و دیجیتال مارکتینگ:
بدون تسلط داشتن بر روی بخش علمی و بدون داشتن دید کلی نمیتوان در جزئیات موفق عمل کرد.
خلاقیت در نحوه بیان و معرفی:
در دنیای پر از رقابت امروز هر محتوایی برای دیده شدن نیاز به منحصربهفرد و خاص بودن دارد.
علاقمند به مطالعه درباره موضوعات جدید:
علاقهمندی لازمه موفقیت در هر کاری است. یک کارشناس تولید محتوا هم برای تولید محتواهای با کیفیت، نیاز به تمرکز و زمان گذاشتنهای بسیاری دارد که بدون داشتن علاقه به موضوعات مختلف و روحیه یادگیری ابدا میسر نیست.
توانایی سرچ قوی و تسلط به تایپ تند:
تحقیق حرفهای از مهارت های اساسی و از پایههای اصلی ایجاد یک محتوای خوب است.
بیشتر بدانید:بهترین مهارت های کارشناس تولید محتوا
حقوق کارشناس تولید محتوا:
سابقه و تجربه کاری در تعیین میزان حقوق یک کارشناس تولید محتوا حرف اول را می زند. به هر میزان که شما در این شغل حرفهای باشید. به همان میزان هم دستمزدتان افزایش پیدا میکند.
سیر میزان حقوق دریافتی ماهانه یک تولیدکننده محتوا از زیر یک میلیون تومان تا میلیونها تومان قابلتغییر است. و این تنها به مقدار زمان و تخصص شما بستگی دارد.
تولید محتوا مثل هر کار دیگری سختیهای خودش را دارد. اما اگر به آن علاقهمند باشید و برایش زمان کافی بگذارید، به لذتبخش ترین کار دنیا تبدیل خواهد شد.
خدمات مرتبط :
مطالب مرتبط:
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
دیدگاهتان را بنویسید