سئوکار به چه کسی گفته می‌شود و چگونه یک سئوکار موفق شویم

تیم تحریریه عصرینو
۰۳ آذر ۱۳۹۹

سئو از دانش‌های نوین است که امروزه در دنیای دیجیتال طرفداران زیادی داشته و سئوکار از جمله تخصص‌هایی محسوب می‌شود که موقعیت‌های شغلی فراوانی را پیش روی کسانی که از آن بهره‌مند هستند، قرار می‌دهد. در این مقاله به راه‌هایی برای دست یافتن به این تخصص اشاره خواهیم کرد. لطفا در ادامه با ما باشید.

سئوکار به چه کسی گفته می‌شود؟

 

سئوکار به فردی گفته می‌شود که دانش و تجربه کافی برای بهینه‌سازی سایت، به منظور بالا آمدن در نتایج موتورهای جستجو خصوصا گوگل را داشته باشد. به چنین فردی متخصص سئو نیز گفته می‌شود. ولی به هرحال، واژه متخصص کاملا نسبی است. ممکن است فردی که آشنایی نسبتا خوبی با اصول سئو دارد را متخصص بنامیم، ولی همین فرد به اصطلاح متخصص در مقابل افرادی مانند رند فیشکین، شاگردی بیش ‌به حساب نیاید. چرا که سئو نیز مانند سایر تخصص‌ها مشمول ضرب‌المثل دست بالا دست بسیار است می‌باشد. با این همه، منظور ما از سئوکار در این مقاله همان تعریفی بود که ارائه داده شد.

بیشتر بخوانید: خرید هاست و اهمیت خریدن و تهیه یک هاست با کیفیت

یک سئوکار خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

دانش سئو، بسیار گسترده و وسیع است. به تبع این گستردگی دانش متخصصین این حوزه نیز متفاوت خواهد بود. اینجاست که داشتن برخی ویژگی‌ها برخی از متخصصین  را از دیگران متمایز می‌کند. در اینجا به برخی از ویژگی‌های یک سئوکار خوب اشاره می‎‌کنیم:

دانش سئو بالا

موتور جستجوی گوگل بیش از 200 فاکتور را در رتبه‌بندی سایت‌ها به کار می‌بندد. تکنیک‌ها و استراتژی‎‌های فراوانی برای سئو سایت وجود دارند. یک سئوکار خوب باید به تمامی این تکنیک‌ها مسلط بوده قادر باشد بهترین روش را برای کسب نتایج بهتر در بالا آمدن سایت در نتایج گوگل پیاده کند. از طرفی، سئوکار خوب، مدام دانش سئوی خود را به روز می‌کند و از تغییرات الگوریتم‌های گوگل عقب نمی‌ماند. البته این موضوع به این معنا نیست که از جزئی‌ترین تغییرات نیز باید آگاه بود؛ چرا که تغییرات الگوریتم گوگل گاه خیلی جزئی هستند و تعدادشان هم بسیار زیاد است و آگاهی از آن‌ها عملا غیر ممکن است. اما به طور کلی یک سئوکار باید به روز باشد.

صبور بودن

یک سئوکار ماهر می‌داند که نتیجه گرفتن از بهینه‌سازی سایت، امری است زمان‌بر و یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. بنابراین صبر و حوصله فراوان برای کسب نتیجه به خرج می‌دهد. صبور نبودن یک سئوکار این معنا را می‌ساند که به احتمال زیاد سئو کلاه سیاه را پیاده می‌کند.

تجربه بالا

هیچ‌کس در هیچ زمینه‌ای نمی‌تواند ادعای تخصص کند در حالی که تجربه ‌کافی ندارد. سئوکار موفق، دارای سوابق کاری موفق و رزومه‌ای قوی است.

عملکرد نهایی مطلوب

اوج کار یک سئوکار زمانی مشخص می‌شود که نتایج مورد نظر مشتری را به دست آورد. پروژه‌های یک سئوکار خوب، غالبا منجر به نتایج مطلوب می‎‌شوند و سایت مشتری را در زمره نتایج اول گوگل قرار می‌دهد.

پنج نکته برای سئوکار شدن

  • با ساز و کار گوگل آشنا شوید

گوگل برای نمایش نتایج برای یک جستجوی خاص سایت‌ها را بر اساس صدها فاکتور، رتبه‌بندی می‌کند. هرچند که تسلط به همه آن‌ها ممکن به نظر نمی‌رسد، اما تا جای ممکن با مطالعه در این‌باره سعی کنید با ساز و کار گوگل برای رتبه‌بندی سایت‌ها آشنا شوید.  به عنوان مثال، یکی از فاکتور‌های گوگل برای رتبه دادن به سایت، تعداد بک‌لینک‌هاست. درصورتی که سایت‌هایی، کاربران را به سایت دومی ارجاع دهند، گوگل به سایت دوم اعتبار بیشتری می‌‌دهد.

  • چهار عنصر مهم سئو را بشناسید

اگر سئو را یک پازل در نظر بگیریم که چهار تکه دارد، یک سئوکار باید با طرز چینش این چهار تکه آشنا باشد. این چهار تکه عبارتند از:

  • تحقیق کلمات کلیدی
  • سئو داخلی
  • ساخت لینک
  • سئو تکنیکال

حال به بررسی هر یک می‌پردازیم:

تحقیق کلمه کلیدی: کلمه کلیدی دقیقا همان کلمه یا عبارتی است که کاربر در گوگل سرچ می‌کند و باید به طور هوشمندانه در محتوا گنجانده شود تا توجه گوگل را به خود جلب کند. کلمه کلیدی باید ارزش تجاری داشته باشد و بتواند مشتری‌های بالقوه را جذب کند. همچنین به عنوان یک سئوکار، نباید از کلمات کلیدی پررقابت استفاده کنید.

سئو داخلی:

به رعایت استانداردهای سئو در داخل سایت اطلاق می‌گردد. سئو داخلی می‌تواند شامل توضیحات متا، توضیحات عکس، لینک داخلی و غیره باشد.

ساخت لینک:

همانگونه که در بالا گفتیم، بک‌لینک در ارتقای سئو نقش مهمی دارد.

سئو تکنیکال:

سئو تکنیکال به این معناست که سایت را به لحاظ فنی به‌ گونه‌ای بهینه‌سازی کنید که موتور جستجو راحت‌تر خزیده و سایت را بهتر ایندکس کند. سئو تکنیکال می‌تواند شامل افزایش سرعت صفحه، حذف لینک‌های خراب، بهینه‌سازی ربات تکست برای خزیدن بهتر و غیره شود.

  • وبسایت شخصی خود را بسازید

آیا می‌توانید بدون داشتن خودرو و تمرین کافی قهرمان مسابقات رالی شد؟ برای اینکه سئوکار موفقی باشید در ابتدا لازم برای خود سایتی داشته باشید تا آموخته‌های خود را روی آن پیاده کنید و کسب تجربه کنید. بنابراین یک دامین خریداری کنید و برای خود سایتی بسازید.

  • در یکی از حوزه‌های سئو متخصص شوید

دانش سئو فراتر از آن است که بخواهید آن را به طور کامل یاد بگیرید. به عنوان مثال نمی‌توانید هم در سئو تکنیکال . هم در ساخت لینک تخصص داشته باشید. اصولا اشتراک زیادی هم بین آن دو وجود ندارد. سعی کنید به حوزه‌های مختلف سئو اشراف داشته باشید ولی فقط در یکی از آن‌ها تخصص داشته باشید.

  • ناامید نشوید!

سئوکار شدن یک شبه اتفاق نمی‌افتد. برای رسیدن به درحات بالا در دانش سئو باید صبور باشید. اگر در چند هفته اول نتیجه مطلوب را نگرفتید و سایت شما در صفحه اول گوگل ظاهر نشد، به هیچ وجه ناامید نشوید. به جای اینکه دست از کار بکشید و تمام زحماتی را که تاکنون کشیده‌اید را بر باد دهید، سعی کنید روز به روز محتوای بهتری تولید کنید، صفحات خود را بهینه کنید، تحقیق کلمات کلیدی انجام دهید و لینک‌های با ارزش تولید کنید.

سخن آخر

سئو از ارکان هر سایت است که بدون رعایت اصول آن، احتمالا سایت در اقیانوس بی کران اینترنت غرق خواهد شد. قبلا نیز گفتیم که سئو دانش بسیار گسترده‌ای است و اگر قصد دارید سئوکار موفقی شوید نیازمند مطالعه، صبر و تجربه هستید. عصری نو مفتخر است شما عزیزان را در این زمینه همراهی کند. برای ارتباط با ما و دریافت مشاوره، در قسمت “ارتباط با ما” با ما در تماس باشید. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

 

خدمات مرتبط :

مقالات مرتبط :

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 13 =

مطالب مرتبط

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا چیست؟

بازاریابی محتوا امروزه در اکثر کسب و کارها رواج پیدا کرده است. واژه بازاریابی (Marketing) به همراه ...
تیم تحریریه عصرینو
۱۲ بهمن ۱۴۰۰

طراحی اپلیکیشن کافه

طراحی اپلیکیشن کافه در این مقاله قصد داریم تا در مورد طراحی اپلیکیشن کافه صحبت کنیم. شاید برای شما ...
تیم تحریریه عصرینو
۰۲ شهریور ۱۳۹۹
ارتباط سئو با دیجیتال مارکتینگ

رشد و پیشرفت در کسب و کار ها و ارتباط سئو با دیجیتال مارکتینگ

 بسیاری از افراد سئو و بازاریابی دیجیتال را اصطلاحاتی مترادف می دانند. اما در واقع این دو ...
تیم تحریریه عصرینو
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.