ثبت درخواست بررسی وب سایت برای افزایش سرعت ایندکس

تیم تحریریه عصرینو
30 نوامبر 2021
درخواست بررسی وب سایت

یکی از مشکلات رایج برای انتشار مطالب در سایت، مدت زمان ایندکس طولانی مطالب از طرف گوگل است. گوگل به شکل معمول برای هر سایتی با توجه به نوع و میزان بازدید آن، زمانی را برای ایندکس کردن مطالب سایت تعیین می کند. سپس طبق زمانبندی به سایت مراجعه می کند و سایت را بررسی می کند. این زمان بندی گوگل برای ایندکس مطالب، به شکل تجربی توسط گوگل جمع آوری می شود. اما چه راهکارهایی وجود دارد که سرعت ایندکس مطالب گوگل را افزایش دهد؟ یکی از ابتدایی ترین و بهترین راه ها برای افزایش سرعت ایندکس مطالب، ثبت درخواست بررسی وب سایت به گوگل است. در ادامه مطلب به چگونگی ثبت درخواست بررسی وب سایت و سایر روش ها برای به سرعت ایندکس شدن مطالب خواهیم پرداخت.

دلایل ایندکس نشدن مطالب

قبل از آموزش ثبت درخواست بررسی وب سایت لازم است تا با برخی از دلایل دیر ایندکس شدن صفحات آشنا شوید. دلایل متفاوتی در یک وب سایت وجود دارند که باعث دیر ایندکس شدن یا ایندکس نشدن مطالب وب سایت خواهند شد. در ادامه به معرفی و بررسی برخی از دلایل رایج خواهیم پرداخت.

DNS

یکی از ابتدایی ترین مشکلاتی که برای یک صفحه از وب سایت بوجود می آید و باعث می شود تا صفحه به درستی ایندکس نشود، بوجود آمدن مشکلاتی در DNS های سایت است. این مشکل در حقیقت به این معنا می باشد که گوگل نمی تواند به درستی به دامنه سایت شما دسترسی داشته باشد.

برای رفع این مشکل در اولین قدم لازم است تا وارد بخش سرچ کنسول سایت شوید و URL مربوط به صفحه ایندکس نشده را در بخش بالایی سرچ کنسول سرچ کنید و درخواست بررسی وب سایت برای آن را ثبت کنید. در این مرحله می توانید مشکل مربوط به DNS های وب سایت را مشاهده کنید و آن ها را رفع کنید.

خطای 404

یکی دیگر از مشکلاتی که باعث جلوگیری از ایندکس شدن مطالب ما در سایت می شود، خطای 404 است. این خطا معمولا نشان دهنده وجود یک مشکل در بخش URL وب سایت ما است. زمانی که ربات های گوگل با توجه به درخواست بررسی وب سایت که توسط ما ثبت شده وارد صفحات می شوند و با صفحات خالی مواجه می شوند، خطای 404 برای صفحه بوجود خواهد آمد.

برای برطرف کردن این مشکل باید URL صفحه مد نظر را مورد بررسی قرار دهید. اگر محتوای شما در حالت پیش نویس باشد یا لینکی برای آن انتخاب نکرده باشید، خطای 404 برای صفحه بوجود می آید.

مشکل 404 برای صفحات حذف شما نیز بوجود خواهند آمد. زمانی که شما یک صفحه از وب سایت خود را پاک می کنید، باید آن را ریدایرکت کنید. در صورت عدم انجام این کار، با خطای 404 در وب سایت مواجه خواهید شد. معمولا برای رفع این مشکل می توانید از ریدایرکت 301 استفاده کنید و ثبت مجدد درخواست بررسی وب سایت توسط گوگل را انجام دهید.

برطرف کردن مشکل دیر ایندکس شدن سایت

همانطور که عنوان کردیم؛ دلایل متعددی وجود دارد که مانع از ایندکس شدن مطالب سایت توسط ربات های جستجوگر خواهد شد. اما گاهی ممکن است که مطالب سایت ما زمان ایندکس طولانی مدتی داشته باشند، در این صورت چه باید کرد؟

ثبت دستی درخواست بررسی

یکی از فاکتورها و اقداماتی که باعث افزایش سرعت ایندکس مطالب ما توسط گوگل خواهد شد، ثبت دستی درخواست بررسی وب سایت است. برای این کار ابتدا وارد سرچ کنسول شوید و URL محتوای خود را در بخش بالایی سرچ کنسول سرچ کنید. در صفحه باز شده و در بخش URL Inspection می توانید بر روی گزینه Request Index کلیک کنید تا درخواست بررسی وب سایت ثبت شود. با این کار شما به گوگل اعلام می کنید که صفحه ما نیاز به crawl یا بررسی دارد.

بیشتر بخوانید: کارت ویزیت

لینک داخلی

لینک دهی داخلی از دیگر راهکار های رایج برای مشکل دیر ایندکس شدن مطالب سایت است. در صورتی که مطالب شما سرعت ایندکس بسیار پایینی دارند، بهتر است که زمانی که مطلب جدیدی را در سایت خود منتشر می کنید، از مطالب قدیمی خود به مطلب جدید خود لینک داخلی ایجاد کنید. بعد از ایجاد لینک های داخلی برای یک صفحه از سایت، بهتر است که با استفاده از روش گفته شده در بالا، اقدام به ثبت درخواست بررسی وب سایت را بکنید.

سوشیال سیگنال

یکی از راه های افزایش سرعت ایندکس، دریافت سیگنال از شبکه های اجتماعی است. شما می توانید با ایجاد یک پست در پلتفرم های مختلف مانند لینکدین و لینک دادن به صفحه مورد نظر، باعث افزایش سرعت ایندکس سایت شوید.

مقالات مرتبط:

سئوکار به چه کسی گفته می‌شود و چگونه یک سئوکار موفق شویم

اصول سئو سایت و نکاتی درباره هر یک از آنها

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − چهار =

مطالب مرتبط

طراحی سایت آژانس هواپیمایی

با طراحی سایت آژانس هواپیمایی خود، میزان فروش و تعداد بازدیدکنندگان خود را افزایش دهید

بیایید با این سوال شروع کنیم که چرا آژانس هواپیمایی شما به وب سایت مخصوص خود نیاز ...
نویسنده
06 آوریل 2023
کار تولید محتوا در منزل

کار تولید محتوا در منزل به چه شکل صورت می گیرد؟

همان طور که می دانید کار تولید محتوا در منزل یکی از شغل هایی است که همه ...
تیم تحریریه عصرینو
03 اکتبر 2021
طراحی سایت داینامیک

طراحی سایت داینامیک چیست؟

اگر در زمینه طراحی سایت و یا استفاده از وبسایت‌های مختلف تجربه داشته باشید حتما تا به ...
تیم تحریریه عصرینو
21 مارس 2021
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.