طراحی سایت داینامیک چیست؟
اگر در زمینه طراحی سایت و یا استفاده از وبسایتهای مختلف تجربه داشته باشید حتما تا به حال با عبارت طراحی سایت داینامیک مواجه شدهاید و این سوال برای شما پیش آمده است که این نوع طراحی سایت چه ویژگیهایی دارد و چه مزایایی را به شما ارائه میدهد؟
طراحی سایت بهصورت Dynamic یکی از شیوههای طراحی سایت است که امروزه موردتوجه بسیاری از کسبوکارهای مختلف قرار گرفته است و افراد زیادی از این روش برای طراحی سایتهای موردنیاز خود استفاده میکنند. این نوع طراحی سایت دارای ویژگیهای خاصی است که در ادامه به بررسی این ویژگیها خواهیم پرداخت.
طراحی سایت داینامیک چیست؟
طراحی سایت dynamic به شکلی از طراحی سایت گفته میشود تا در آن صاحب و یا مدیر سایت میتواند بر اساس نیاز خود محتویات وبسایت را تغییر داده و محتوای جدیدی را به آن اضافه و یا از آن حذف کند. اگر وارد سایتهای خبری و یا بسیاری از سایتهای فروشگاهی شوید احتمالا مشاهده میکنید که در روزها و حتی در ساعتهای مختلف طراحی و شکل ظاهری سایت تغییر میکند و محتوای جدیدی در سایت قرار میگیرد. این سایتها همگی سایتهای Dynamic هستند که مدیر آنها میتواند بهراحتی محتوای مدنظر خود را تنها با چند کلیک در سایت قرار داده و در نتیجه محتوا و شکل ظاهری سایت در زمانهای مختلف تغییر میکند.
سایتهای استاتیک که قبلا مورداستفاده قرار میگرفتند در واقع تنها از چند صفحه HTML تشکیل میشدند که استفاده کردن از آنها جذابیت چندانی برای کاربران سایتها نداشت و همین عامل نیز باعث شد تا بسیاری از سایتهای مختلف به طراحی سایت داینامیک روی بیاورند. امروزه شما هم میتوانید برای کسبوکار خود یک سایت داینامیک طراحی کنید که بدون هیچ مشکلی بتوانید در زمانهای مختلف محتوای جدیدی را به آن اضافه کرده و سایت خود را تغییر دهید.
طراحی سایت داینامیک چه مزایایی دارد؟
یکی از مهمترین مزایای استفاده از سایتهای Dynamic این است که برای تغییر محتوای آنها نیازی نیست تا شما به طراحان سایت مراجعه کنید و بهراحتی میتوانید برحسب نیاز خود بهسرعت تغییرات لازم در سایت را انجام داده و محتوای سایت خود را بهروزرسانی کنید.
توجه داشته باشید که بهروزرسانی سایتهای Dynamic نیازمند تخصص زیادی نیست و شما بهراحتی میتوانید این کار را انجام دهید. یکی دیگر از مزایای مهم طراحی سایت داینامیک این است که شما میتوانید خدمات تحت وب خود را با کیفیت بالاتری به مشتریان و کاربران سایت خود ارائه دهید.
مزیت مهم دیگری که این روش برای طراحی سایت دارد این است که شما میتوانید در مدت زمانی کوتاه حجم بالایی از اطلاعات و محتوای مختلف را در اختیار کاربران قرار دهید که این مسئله میتواند برای کاربران و مشتریان شما بسیار جذاب باشد و باعث جلب توجه آنها شود. شما با طراحی سایتهای Dynamic میتوانید به میزان زیادی در زمان خود صرفهجویی کرده و بهراحتی سایت خود را بهروزرسانی کنید.
آشنایی با انواع روشهای طراحی سایت داینامیک
به طور کلی طراحی سایت dynamic به دو شکل مختلف انجام میشود. روش اول برای طراحی این سایتها طراحی اختصاصی سایت داینامیک است که در آن یک یا گروهی از برنامهنویسان روی وبسایت شما کار میکنند و سایت شما را از پایه میسازند. در این نوع از طراحی سایتهای dynamic شما وابستگی زیادی به تیم سازنده سایت خود دارید که این مسئله نمیتواند برای شما مفید باشد ولی با این حال به علت بهینه بودن این روش و سرعت بالای سایت امروزه بسیاری از کسبوکارهای بزرگ از این روش استفاده میکنند.
روش دوم برای طراحی سایت داینامیک استفاده از CMSها یا همان سیستمهای مدیریت محتوا است که وردپرس یکی از مشهورترین آنها به شمار میآید و امروزه بسیاری از سایتهای مختلف در این بستر طراحی و ساخته شدهاند. در این روش شما میتوانید هم از قالبهای اختصاصی استفاده کنید که باعث جذابتر شدن سایت شما میشوند.
البته هزینه بیشتری را نیاز دارند و هم میتوانید از قالبهای عمومی سایت برای این کار استفاده کنید که این قالبها نیز مزایای خاص خود را دارا هستند. این دو روش امروزه برای طراحی سایت dynamic مورداستفاده قرار میگیرند که به شما هم پیشنهاد میکنیم حتما متناسب با شرایط خود از یکی از این دو روش بهرهمند شوید.
ویژگیهای کلیدی طراحی سایت داینامیک
با استفاده از خدمات طراحی سایت dynamic شما میتوانید امکانات مختلفی را در آینده به سایت خود اضافه کرده و یا این که امکانات قبلی خود را بهروزرسانی کنید. یکی از ویژگیهای کلیدی این نوع از طراحی سایت این است که انعطافپذیری بالایی دارد و در برابر تغییرات بسیار منعطف عمل میکند. شاید برای شما جالب باشد که بدانید سایتهایی که بهصورت dynamic طراحی و ساخته میشوند از نظر امنیت نیز در سطح بالاتری برخوردار هستند و به همین علت نیز گزینه بهتری برای استفاده کسبوکارها میباشند.
شما با استفاده از طراحی سایت داینامیک میتوانید مدیریت سایت خود را بین چند نفر تقسیم کرده و به این ترتیب بهصورت کاملا گروهی سایت خود را مدیریت کنید و در زمان خود صرفهجویی کنید. یکی دیگر از ویژگیهای مهم سایتهای dynamic این است که نگهداری از این سایتها هزینه کمتری را نسبت به سایتهای استاتیک دارد و پشتیبانی از آن نیز برای شما راحتتر خواهد بود. شما میتوانید سایتهای dynamic را به شکلی طراحی کنید که از چندین زبان پشتیبانی کنند و در صورت تمایل کاربر بتوان از هر یک از زبانهای دلخواه خود در سایت استفاده کند.
هزینه و قیمت طراحی سایت داینامیک
امروزه افراد زیادی هستند که علاقهمند به استفاده از خدمات طراحی سایت dynamic برای طراحی سایت خود میباشند ولی نگرانیهای زیادی در خصوص هزینه و قیمت انجام این کار دارند.
به طور کلی باید بدانید که طراحی سایتهای Dynamic میتواند هزینه بیشتری را نسبت به سایتهای استاتیک برای شما به همراه داشته باشد ولی قابلیتها و مزایایی که این نوع طراحی سایت دارد باعث میشود تا انتخاب این روش از نظر اقتصادی نیز برای شما به صرفهتر باشد.
طراحی سایت داینامیک اختصاصی معمولا نیازمند صرف هزینه زیادی است، بنابراین اگر شما هم علاقهمند به طراحی انواع سایتهای dynamic با کمترین هزینه ممکن هستید به شما پیشنهاد میکنیم استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا را برای این کار انتخاب کنید.
خدمات مرتبط :
مقالات مرتبط :
در مورد مزایا و جزئیات طراحی سایت وردپرسی چه میدانید؟
سکویی به سمت موفقیت ( شرکت طراحی سایت )
قیمت طراحی سایت ، قلکی برای سرمایهگذاری است
دیدگاهتان را بنویسید