ابزار های آنالیز وب سایت حرفه ای

تیم تحریریه عصرینو
۱۳ آبان ۱۴۰۰
آنالیز وب سایت

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، کسب و کارهای زیادی به دنبال ایجاد سایت معتبر و با محتواهایی با کیفیت هستند تا بتوانند کسب و کار خود را گسترش و رونق دهند. در این میان، یکی از راه های بهینه سازی سایت و تولید محتوا، آنالیز وب سایت است. در گام اول باید این کار توسط متخصصان انجام شود تا اطلاعات کلی درخصوص وضعیت سایت بدست آید و سپس با استفاده از تکنیک های سئو، محتواها بر روی سایت قرار گیرند. در این مقاله ضمن بررسی اهمیت این کار و روش های انجام آن، به معرفی ابزارهای آنالیز وب سایت می پردازیم.

اهمیت آنالیز سایت چیست؟

با تجزیه و تحلیل سایت می توان نقاط قوت و ضعف تمامی صفحات سایت را متوجه شد. در واقع با این کار می توان معیاری برای پیشرفت سایت بدست آورد. پیش از کارکردن بر روی سئو سایت، می بایست اطلاعات دقیقی از آمارهای روزانه و هفتگی سایت مورد نظر بدست آوریم؛ زیرا در این صورت با کار کردن روی نقاط ضعف، می توانیم سایت خود را ارتقا دهیم. برنامه های زیادی جهت آنالیز وب سایت وجود دارد؛ اما برای کارآمد بودن سئو سایت باید یک سری ریزه کاری هایی رعایت شود که هیچکدام از نرم افزار های آنالیزور، آن ها را پوشش نمی دهند. شما علاوه بر تجزیه و تحلیل آمار سایت خود باید به سراغ سایت رقبا نیز بروید و اطلاعاتی در خصوص عملکرد آن ها نیز بدست آورید.

به طورکلی آنالیز وب سایت، اطلاعات زیر را در اختیار شما قرار می دهد:

  • آمار بازدید کنندگان سایت به صورت روزانه
  • پر بازدید ترین صفحات یا مطالب سایت
  • میزان جستجوی کلمات کلیدی
  • میزان کلیک آگهی های موجود در سایت
  • زمان بازدید سایت توسط کاربران
  • مطالب پر بازدید و محبوب از دید کاربران
  • و…

بیشتر بخوانید: آشنایی با طراحی اپلیکیشن نیازمندی

معرفی ابزار های آنالیز وب سایت

آنالیزور های سایت دارای تنوع زیادی هستند و بعضی از آن ها به صورت رایگان و بعضی دیگر با پرداخت هزینه قابل استفاده می باشند. در واقع شما با توجه به نیاز خود، از یکی از این ابزارها جهت بهبود و ارتقاء وب سایت خود استفاده می کنید. از مهم ترین ابزارها جهت آشنایی با اساس و ساختار سرچ گوگل، گوگل وب مستر تولز است که به عنوان ابزار مرجع برای آنالیز وب سایت عمل می کند و بسیار پرکاربرد می باشد.

در اینجا برخی از مهم ترین ابزار های آنالیز را در 4 دسته کلی به شما معرفی می کنیم:

  1. آنالیزور برای شناسایی رقبا:

Alexa Top Sites: این ابزار در دوره های زمانی مختلف می تواند آنالیزی از سایت شما یا رقبایتان را با رتبه بندی دقیقی در اختیار شما قرار دهد.

  1. جست وجوی کلید واژه:

SEMrush: نوعی آنالیزور سایت حرفه ای است که به صورت رایگان عرضه شده و با استفاده از آن می توان میزان سرچ ماهانه یک کلید واژه یا رنک بندی کلید واژه ها را بررسی کرد.

Ubersuggest: نوعی ابزار آنالیز وب سایت است که با استفاده از آن می توانید کلید واژه خود را سرچ کنید و بهترین عبارت های ممکن در ارتباط با آن را بیابید.

KWFinder: جهت آنالیز حرفه ای سایت پیش از ارتقاء وب سایت، می توانید با استفاده از این ابزار کلمات کلیدی مورد نظر و رتبه آن ها در گوگل را بررسی کنید.

  1. بررسی بک لینک ها

Ahrefs: این ابزار با هزینه ماهانه 99 دلار در اختیار کاربران قرار می گیرد و نوعی آنالیز وب سایت حرفه ای محسوب می شود؛ زیرا محتوای کلی سایت شما را محک می زند و با استفاده از آن می توانید بک لینک های قوی ایجاد کنید.

 

  1. بهینه سازی صفحات وب سایت

Web Page SEO analysis tool: این ابزار عوامل موثر در سئو را معرفی می کند و اطلاعاتی درخصوص آنالیز وب سایت را به شما ارائه می دهد.

سخن پایانی

همان طور که در مقاله ذکر شد، نکته حائز اهمیت برای صاحبان کسب و کار، ارتقاء و بهبود عملکرد وب سایت آن ها می باشد که جهت تحقق این امر، می بایست پیش از کار کردن روی سئو سایت، به آنالیز دقیق آمار سایت بپردازید. جهت آنالیز وب سایت، شما می توانید از ابزارهای معرفی شده در بالا با توجه به نیاز خود بهره ببرید.

 

 

خدمات مرتبط :

چگونه نحوه نوشتن مقاله برای سایت را یاد بگیریم؟

مدیریت نلگرام و کانال های آن

 

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + یک =

مطالب مرتبط

متا دیسکریپشن

نکات ریز و درشت کاربردی برای نوشتن متا دیسکریپشن

متا دیسکریپشن یک تگ HTML است که موتورهای جستجو از جمله گوگل اغلب آن را در زمانی ...
تیم تحریریه عصرینو
۲۱ دی ۱۴۰۰
طراحی سایت

طراحی سایت

اگر در گرافیک و طراحی سایت خود خلاقیت به خرج دهید ، یک هیچ از بقیه جلوتر ...
تیم تحریریه عصرینو
۱۶ تیر ۱۳۹۹
سئو چیست

سئو چیست؟

سئو چیست؟ واژه سئو (SEO) مخفف عبارت Search Engine Optimization است، که در واقع به معنای افزایش کمیت ...
تیم تحریریه عصرینو
۰۸ شهریور ۱۳۹۹
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.