لینکدین
امروزه ساعتهای زیادی را صرف دنیای مجازی میکنیم. این گشتن در اینترنت فقط جنبهی سرگرمی ندارد. با پیشرفت خیره کنندهی ارتباطات کسب درآمد از این راه یکی از محبوبترین و پر طرفدارترین راهها بوده و همه روزه افراد بسیاری به این نوع کسب و کار روی میآورند. لینکدین یک برنامه آنلاین شغلی و همچنین اشتغال آمریکایی است که از طریق وب سایتها و همچنین اپلیکیشنهای تلفنهای همراه در دسترس عموم قرار دارد. شما در لینکدین میتوانید چندین حساب کاربری برای خود داشته باشید.
معرفی و تاریخچه
این برنامه از 5 مه سال 2003 شروع به فعالیت کرد که عمدتا میان کارفرمایان و افراد متقاضی شغل، بیشترین استفاده را داشته است. از دسامبر سال 2016 سهام کلی این شرکت در اختیار مایکروسافت میباشد.
در آگوست 2004 لینکدین به یک میلیون کاربر رسید. همچنین از ماه مه 2020 این شبکهی مجازی بیش از 690 میلیون کاربر در 150 کشور جهان دارد. در فوریه 2008 این شرکت نسخه اپلیکیشن تلفن همراه خود را راه اندازی و به بازار عرضه کرد.
لینکدین امکان ایجاد یک شبکه اجتماعی آنلاین برای تمامی کابران خود اعم از کارمندها و کارفرمایان فراهم آورده است. اعضا میتوانند هر شخص را به شبکه خود دعوت کنند. به طور کلی رسالت این شبکه بهبود سازی روش تجارت و کسب وکار شما میباشد. به راحتی هر چه تمامتر در لینکدین میتوان افراد متخصص و حرفهای در حوزهی مورد نظر خود را پیدا و با آنها ارتباطات برقرار کرد.
در سال 2011 این برنامه بیش از 154 میلیون دلار درآمد تبلیغاتی بدست آورد که گوی سبقت را از برنامهی توییتر با 140 میلیون دلار ربود. در فوریه 2016 سهام این شرکت حدود 43 درصد کاهش یافت و ضرری 10 میلیارد دلاری را برای لینکدین به دنبال داشت. در سال 2016 مایکروسافت با ارزش کلی 26.2 میلیارد دلار سهام این شرکت را خریداری کرد. مایکروسافت به لینکدین اجازه داد که برند و فرهنگ مستقل خود را حفظ کند.
بیشتر بخوانید: رونق کسب و کار توسط بازاریابی شبکه های اجتماعی
شرکت لینکدین
لینکدین در مانتین ویو، واقع در کالیفرنیا تاسیس شده است اما هم اکنون مقر آن در سان فرانسیسکو قرار دارد. امروزه این برنامه 33 دفتر جهانی در اوماها، شیکاگو، لندن، نیویورک، آمستردام، سنگاپور، چین، ژاپن، هند، دبی و… دارد. این شرکت تا ماه مه سال 2020 بیش از 20 هزار کامند داشته است.
رید هافمن بنیانگذار لینکدین بوده و اکنون عضو هیئت مدیره است. در حال حاضر رایان روزلانسکی مدیر عامل این شرکت میباشد. پیش تر جف وینر مدیر عامل بود که اکنون وظیفهی رئیس اجرایی را بر عهده دارد. این برنامه از سال 2006 دوران اوج خود را شروع و به سودآوری رسیده است. لینکدین در رتبه 57 وب سایتهای مشهور در جهان در سال 2020 قرار گرفته است.
طبق گفتهی نیویورک تایمز امروزه دانش آموزان ایالات متحده آمریکا برای خود در لینکدین پروفایلهای بسیاری ایجاد کرده که برنامههای دانشگاهی خود را در آن درج میکنند. این وب سایت از سال 2013 به 24 زبان اعم از عربی، چینی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، پرتغالی، اسپانیایی، هلندی، سوئدی، دانمارکی، رومانیایی، روسی، ترکی، ژاپنی، چکی، لهستانی، کرهای، اندونزیایی، مالایی و تاگالوک وجود دارد.
چگونگی کار با لینکدین
برای عضویت در این شبکهی اجتماعی تجاری ابتدا وارد آدرس www.linkedin.com شده و ثبت نام کنید و در آخر گزینهی Join Now را کلیک کنید. توجه داشته باشید که پسورد یا گذرواژه شما نباید کمتر از 6 کاراکتر باشد.
بعد از ثبت نام ایمیلی برای شما ارسال میگردد که حاوی پیامی برای تایید مشخصات کاربری شما میباشد. از طریق این ایمیل مجددا وارد لینکدین شده تا ثبت نام شما کامل شود.
بعد از ثبت نام اولین مرحله ساخت پروفایل میباشد. فراموش نکنید که شبکه اجتماعی لینکدین دنیای متفاوتی با اینستاگرام و شبکههای این چنینی دارد. در پروفایل خود توانایی و مهارتها، سوابق کاری و رزومهی خود را بگنجانید. پروفایل شما در لینکدین در دسترس میلیونها کاربر دیگر قرار دارد بنابراین از ظاهر پروفایل خود غافل نشوید. عکس، اولین گزینهایست که نظر دیگران را جلب میکند بنابراین عکس با کیفیت و جذاب برای صفحه خود انتخاب کنید.
همان طور که اشاره شد این شبکه برای کسب درآمد بیشتر شما است بنابراین بهتر است صفحهی خود را برای عموم باز بگذارید. استفاده از این شبکه بیشتر کاری بوده و افراد متخصص و حرفهای در آن حضور دارند لذا ارتباط برقرار کردن و شناخت افراد مختلف در لینکدین منحصربه فرد بوده و شباهتی به فیسبوک و دیگر شبکههای اجتماعی ندارد.
بیشتر بخوانید: شبکه های اجتماعی چه تاثیراتی بر سئو دارند
بخش های مختلف لینکدین
لینکدین دارای بخشهای متفاوتی است. در قسمت خانه یا Home پستها و خبرهایی که مخاطبین و کاربران قرار دادهاند را میتوان دید. بخش Profile، تصویر، اطلاعات شخصی و رزومه کاری از خودتان است. در بخش Jobs موقعیتهای شغلی و تجاری مناسب با تواناییهایتان به شما پیشنهاد میشود. همچنین در قسمت My Network میتوانید درخواستهای ارسال شده برایتان را مشاهده و یا افرادی که مهارتهای مشابه با شما را دارند بیابید و اما Messaging قسمتی است که تمامی پیامهای ارسالی و دریافتی شما در آن قرار دارد.
برای بهتر شدن حساب کاربریتان بهتر است URL لینکدین خود را شخصی سازی کنید و پروفایل خود را به روز نگه دارید.
5 دلیل که عاشق لینکدین میشوید
- جستوجوی شغل و استخدام: موقعیتهایی متناسب با مهارتها، تواناییها و علایق خود پیدا خواهید کرد.
- فرصتهای شغلی را بیابید: شرکتهایی که به آنها علاقه دارید را پیگیری کنید تا از استخدام کردن آن شرکتها مطلع شوید.
- شبکههای تجاری: فعالیتهای مخاطبین خود را دنبال کنید.
- خبرهای تجاری: اشتراک گذاری پستها و مقالات خود
- شبکه اجتماعی: پروفایل خود را به بهترین شکل ساخته و مهارتهای خود برجسته کنید.
چگونگی حذف حساب کاربری لینکدین
به منظور انجام حذف و ترک حساب کاربری خود در لینکدین وارد وب سایت این شبکه شده و از قسمت سمت راست بالای صفحه وارد پروفایل خود شوید.
بعد از قسمت تنظیمات و حریم خصوصی (Setting & Privacy) گزینهی مدیریت (Manage) را انتخاب کنید.
در قسمت پایین صفحه روی گزینهی بستن اکانت لینکدین خود (Closing Your Linkedin Account) کلیک کنید.
در آخر دلیل بستن حساب خود را انتخاب و برروی بعدی (Next) کلیک کرده تا وارد صفحه نهایی شوید در آن جا لازم است
که پسورد حساب خود را وارد و در صورت اطمینان از حذف اکانت خود گزینهی بستن اکانت (Close Account) را انتخاب کنید.
از دیگر خدمات عصری نو:
دیدگاهتان را بنویسید